1668781683456474
 
High fives

Over Ons

Laminaat - PVC - Visgraat 

Wherever I Put a floor, becomes a home.

Over HMC Click Floors

Waar ik ook een vloer leg, wordt een thuis.

Mijn naam is Heily Martis, ben inmiddels 35 jaar oud en ben sinds 2011 in de vloeren wereld. Het heeft mij geraakt wat voor bijdrage ik kan leveren aan iemands "DROOMHUIS" dat ik daar een onderdeel van kan/mag zijn. Energie wat ik er van krijg en graag wil delen met mijn klanten. Iedereen wilt het beste voor zichzelf, met deze mentaliteit leg ik mijn vloeren alsof het mijn eigen woning is en ga pas weg als ik 100% tevreden ben.

Na vele jaren voor opdrachtgevers te hebben gewerkt, wil ik dolgraag mijn eigen netwerk opbouwen. Vooral met mijn visie hoe ik het zie wat service inhoudt voor een klant, het meedenken met een klant, een klant niet behandelen als een nummertje en volledige aandacht een service geven.

Daarom bezoeken wij u met onze stalen, meten de oppervlakte en geven advies op maat. Het voordeel is dat u de vloer kleuren meteen kunt zien in uw eigen woning! Door speciale lampen in winkels ziet een vloer er altijd anders uit, vandaar de service onze vloeren te kunnen bekijken in uw licht! Dit unieke concept wordt goed door onze klanten ontvangen. Wij willen ons onderscheiden van de concurrent door onze persoonlijke benadering en allround service.

IMG-20220305-WA0008.jpg

Een vloer is het eerste wat je ziet als je binnenkomt in een woning. Daarnaast geven we doorgaans het meeste uit aan de vloer als het gaat om de inrichting. Hoe belangrijk is het dan dat deze er prachtig uitziet en lang meegaat? Ons doel is om dit voor iedere klant op een persoonlijke manier te verwezenlijken. Het brengt ons veel plezier om de klant achter te laten met een lach op het gezicht. Wij doen er alles aan om u de beste vloer als pvc, laminaat en visgraat vloeren te leveren, de keuze om ook gebruik te maken van onze legservice is geheel aan u.

Hierom is ons motto: Wij zorgen voor de click als het klikt!

 
4470673886368128